EEN TRADITIE VAN UITMUNTENDHEID

De naam A. Lonhienne vertegenwoordigt 50 jaar traditie van uitmuntendheid in lam slagerij en klantenservice.

BELGIË’S NR.1 LAMSVLEES VERWERKER

Ten dienste van de Belgische markt met lamsvlees van
hoge kwaliteit sinds 1965

Toen Alphonse Lonhienne en zijn vrouw Maria vestigden hun lamsvlees bedrijf in 1965, heeft de combinatie van zijn vaardigheden als Meester Slager, zijn aansporen tot de hoogste kwaliteit grondstoffen en de waarde die gehecht werd aan klantenservice ervoor gezorgd dat het bedrijf een trouwe klantenkring ontwikkelde en een reputatie voor uitmuntendheid.

Vanaf een bescheiden begin en met hard werk en een passie om te slagen, vestigden het Lonhienne echtpaar geleidelijk hun naam als toonaangevend leverancier van kwaliteitslamsvleesproducten aan de Belgische markt.

De verhuizing naar een speciaal gebouwd pand in de vroege jaren 80 heeft de groei en ontwikkeling van de zaak van A. Lonhienne verder gefaciliteerd. In 2011 werd het bedrijf overgenomen door Irish Country Meats en bleef trots opereren onder het A. Lonhienne merk met de sterke wil om het erfgoed en respect voor de originele waarden te behouden.

Als de top verwerker van lamsvlees van België, biedt A. Lonhienne tegenwoordig een gespecialiseerde concept-tot-tafel dienst aan de markt, die in staat is op maat gemaakte lamsvleesoplossingen te leveren conform de individuele zakelijke vereisten van onze klanten.

EEN FAMILIE TRADITIE GEPAARD MET

DE KRACHT VAN EEN EUROPESE GROEP

In 2011, had Irish Country Meats, een lid van de Linden Food Group, A. Lonhienne overgenomen. De fusie van de twee meest toonaangevende lamsvlees verwerkers in Europa heeft geleid tot een inkoop- en leveringsplatform dat in staat is aan alle eisen van de markt te voldoen. Als lid van de Linden Food Group, een marktleider binnen de versvleesverwerkingsindustie, heeft Irish Country Meats de specialistische propositie van A. Lonhienne versterkt, en de total quality management benadering bij het runnen van het bedrijf verzekerd.

homeMontageTransp2
knives2

ONZE GESCHIEDENIS

Alphonse Lonhienne vestigde zijn lamsvlees bedrijf samen met zijn vrouw Maria in 1965.

lamb2

ONZE PRODUCTEN

Afgestemd op de veeleisende specificaties van onze klanten

meat2

SPECIALISATIE

De enige gespecialiseerde lamsvleesverwerker in België.

truck2

DISTRIBUTIE

Onze centrale locatie in Luik biedt een uitgebreide distributiedienst in België een Noord-Europa.