LINDEN FOODS

Opgericht in 1999 uit een fusie tussen Granville Meat Company en Milltown Livestock and Meat Company, verwerkt Linden Foods topkwaliteit rundvlees en lamsvlees. Gelegen in Dungannon, ongeveer 40 mijl ten westen van Belfast in Noord-Ierland, kan de moderne verwerkingsinstallatie van Linden Foods ongeveer 1.800 runderen en 4.000 lammeren wekelijks slachten en verwerken.

Het bedrijf bedient momenteel een breed scala van grootwinkelbedrijven, gespecialiseerde producenten van kant-en-klare levensmiddelen en de bredere vleesverpakkingsindustrie in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Door het verstrekken van uitstekende producten en een eerste klas service, zijn nauwe werkrelaties tot stand gekomen met al onze klanten terwijl het bedrijf blijft groeien. Linden’s merken zijn onder andere Banquet Royale Rosé Kalfsvlees, Chef klasse premium rundvlees en lamsvlees producten en de Tasti gemaksproducten.

Gevestigd als marktleider binnen de roodvlees industrie, heeft Linden Foods een benijdenswaardige record op alle belangrijke kwesties in verband met de verwerking van vlees. Het bedrijf behoorde tot de pioniers van de Kwaliteitsborgplan voor Boerderijen in Noord Ierland (Northern Ireland Farm Quality Assurance Scheme) en heeft zijn eigen Kuddeselectieplan (Select Herd Scheme) ontwikkeld om aan de klantvraag te voldoen. De management van Linden Foods omarmt volledig de strenge regelgeving rond alle aspecten van het welzijn van dieren, zorg voor het milieu en de veiligheid van het product.

lindenFoodsLogo