KWALITEIT ALS STANDAARD

Gecommitteerd aan het beginsel van uitmuntendheid in alles wat we doen, voldoen A. Lonhienne’s productiefaciliteiten in Luik aan de hoogste verwerkingsnormen met een totale nadruk op voedselveiligheid en betrouwbaarheid. Het onderhouden van nauwe contacten met kwaliteitsleveranciers zorgt voor een volledige traceerbaarheid gedurende de hele productiecyclus.

Het professionele management team van A. Lonhienne is toegewijd op de beste praktijken in de industrie, om een totale quality management benadering bij het opereren van elk aspect van de onderneming te verzekeren. De A. Lonhienne faciliteit werd in 2013 volledig vernieuwd conform de hoogste internationale voedsel standaarden, in lijn met de door de Group gedragen kwaliteitsnormen. Het bedrijf opereert onder een aantal internationale vergunnings- en accreditatie programma’s, en heeft consistent de Grade A British Retailer Consortium (B.R.C.) accreditatie gehaald, het geen een onafhankelijke bevestiging is van de productiestandaarden en systemen van A. Lonhienne.

Met ons zeer hooggeschoold personeel, garandeert A. Lonhienne de hoogste standaarden in voedselveiligheid, klantenservice en innovatie – elementen die fundamenteel zijn voor ons zakelijk succes.

slider6A