CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

A. Lonhienne is de belangrijkste lamsvlees verwerker in België en erkent dat een getalenteerd en toegewijd personeelsbestand de sleutel is tot het behoud van dit succes. In alle werkgebieden van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar mensen die passie hebben voor hun expertisegebied en die volgens de hoogste internationale standaarden willen presteren.

Het werken in een dynamische en concurrerende industrie vereist inzet en zelfmotivatie, waar inspanning en prestaties dienovereenkomstig worden beloond. A. Lonhienne, als onderdeel van de Linden Food Group, is een gelijkekansenwerkgever die aantrekkelijke vergoedingenpakketen en lange termijn loopbaanperspectieven biedt in België, V.K. en Ierland.

Als u geïnteresseerd bent in het opbouwen van een carrière met een progressieve, innovatieve Europees voedingsmiddelenbedrijf, stuur dan uw CV naar:

Via Email:
careers.lonhienne@lonhienne.com

Per post:
Human Resources,
A Lonhienne sprl
Rue de Droixhe 21
4020 Liège,
Belgique

We zien graag uit naar een bericht van u.

Alle aanvragen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als we momenteel geen geschikte vacatures beschikbaar hebben, zullen wij uw gegevens in ons bestand bewaren voor toekomstige mogelijkheden.