DIFFERENTIATIE MIDDELS INNOVATIE

DE HOOGSTE KWALITEIT

GESPECIALISEERDE LAMSVLEES EN SCHAPENVLEES PRODUCTEN

Tijdens de vroegere fases van de ontwikkeling van het bedrijf zag Alphonse Lonhienne de waarde van een gespecialiseerd lamsaanbod, hetgeen een ongeëvenaarde expertise en service aan klanten garandeerde.

State-of-the-art productiefaciliteiten en een toegewijd management team zorgen voor de tijdige levering van de hoogste kwaliteit gespecialiseerde lamsvlees- en schapenvlees producten.

De filosofie van specialisatie van A. Lonhienne faciliteert heden de levering van een concurrentievoordeel aan onze klanten middels innovatie, doorlopende productontwikkeling, en creatieve product presentatie ondersteund door onze consumentenmerken.

HET ONTWIKKELEN VAN INNOVATIE

VAN WERELDKLASSE

A. Lonhienne, als onderdeel van Irish Country Meats, is er trots op om innovatie in het hart van ons bedrijf te plaatsen. Gespecialiseerde keukens, laboratoria en Nieuwe Productontwikkelingsfaciliteiten zijn gecreëerd binnen de Groep om een innovatie van wereldklasse in het lamsvlees sector te ontwikkelen.

min2
De sleutel tot onze kracht is de continue investering in product- en procesinnovatie en de expertise van ons functieoverschrijdend New Product Development team, een propositie die zowel relevant als ongeëvenaard is in heel Europa.

Het Ontdekkings- en Innovatiecentrum (Discovery and Innovation Centre), die geopend werd in 2012, centraliseert alle elementen van het innovatieproces. Deze centralisatie van alle Productie, Kwaliteit, Nieuw Productontwikkeling, IT, en Personeel faciliteert de ontwikkeling van interne teams. Het Centrum wil categoriebeheer programma’s ondersteunen in alle marktsegmenten met behulp van haar faciliteiten voor opleiding en ontwikkeling. Flexibel, speciaal gebouwde vergaderzalen, waaronder een conferentie voorziening voor 50 personen, zijn beschikbaar om klantbezoeken gedurende het hele jaar te organiseren.