OVER A. LONHIENNE

Ten dienste van de Belgische markt met lamsvlees
van hoge kwaliteit sinds 1965

De naam A. Lonhienne heeft 50 jaar lang een traditie van uitmuntendheid in lamslagerij en klantenservice. Als de top verwerker van lamsvlees van België, biedt A. Lonhienne tegenwoordig een gespecialiseerde concept-tot-tafel dienst aan de markt, die in staat is op maat gemaakte lamsvleesoplossingen te leveren conform de individuele zakelijke vereisten van onze klanten.

De gespecialiseerde propositie, in combinatie met onze proactieve benadering, heeft
A. Lonhienne zijn positie als keuzeleverancier voor key retailers en voedingsdienst leveranciers in de Belgische markt verworven.

aboutMin1

LEVEREN VAN DE FIJNSTE LAMSVLEESPRODUCTEN IN BELGIË

A. Lonhienne produceert en verkoopt een volledig assortiment van premium kwaliteit lamsvlees producten, van een traditioneel karkas en vacuüm verpakte vleesdelen tot innovatieve en nieuwe panklaar producten en geformuleerde producten, allen afgestemd op de veeleisende specificaties van onze klanten binnen verschillende marktsectoren.

aboutMin2

DE KRACHT VAN EEN EUROPESE GROEP

In 2011, had Irish Country Meats, een lid van de Linden Food Group, A. Lonhienne overgenomen. De fusie van de twee meest toonaangevende lamsvlees verwerkers in Europa heeft geleid tot een inkoop- en leveringsplatform die in staat is aan alle eisen van de markt te voldoen.

knives2

ONZE GESCHIEDENIS

In 1965 vestigde Alphonse Lonhienne met zijn vrouw Maria zijn lamsvlees bedrijf.

lamb2

ONZE PRODUCTEN

Afgestemd op de veeleisende specificaties van onze klanten

meat2

SPECIALISATIE

Biedt een ongeëvenaarde expertise en service voor klanten

truck2

DISTRIBUTIE

Onze centrale locatie in Luik biedt een uitgebreide distributiedienst in België een Noord-Europa.