IRISH COUNTRY MEATS

Irish Country Meats werd in 1992 opgericht en is een gespecialiseerde schapenvlees bedrijf binnen de Linden Food Group en de grootste verwerker van schapenvlees op de Ierse eiland, met state-of-the-art productiefaciliteiten in Camolin, Co. Wexford en Navan, Co. Meath.

De naam Irish Country Meats is gedurende de laatste 20 jaar synoniem geworden met de lam sector als de grootste Ierse lamsvleesverweker, met een reputatie voor kwaliteit en innovatie, zowel in Ierland als in de bredere Europese markt.

Het bedrijf heeft geïnvesteerd in standaarden, processen, opleiding, productontwikkeling, en leveringsmethoden nodig om een ongeëvenaarde expertise te bieden in kwaliteits lamsvleesproductie, koelketenmanagement (cold chain management), verwerkingsefficiëntie en after-sales service. Wij zijn in het bijzonder trots op ons business model, die ons in staat stelt verse, malse en hoge kwaliteitsproducten het hele jaar door te leveren.

Irish Country Meats verwerken en brengen een uitgebreid assortiment van lams- en schapenvlees producten vervaardigd uit klantspecifieke primaire en ontbeende vleesdelen op de markt; dit assortiment vertegenwoordigt een groeiend aanbod van retail verpakte producten. Het bedrijf is marktleider in Ierland en levert ook aan een uitgebreid scala van klanten, waaronder toonaangevende detailhandelaren en foodservice-aanbieders in meer dan 30 landen wereldwijd, zoals: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, de Benelux, Scandinavië en Zwitserland.irishCountryMeatsLogo